Award

Best Creative Spirit Award Gewonnen!!!

Deze week vond het Playgrounds Digital Arts Festival plaats: hét evenement op het gebied van digitale audiovisuele kunst. Vrijdag 23 november werden de Playgrounds Awards uitgereikt. En geweldig nieuws: uit alle inzendingen voor de studentenwedstrijd zijn donderdag 22 november drie genomineerden bekend gemaakt! Nadat dit bekend werd gemaakt heb ik gelijk een bericht gepost op mijn blog. Afgelopen vrijdag is dus bekend gemaakt dat Jord de Wilde, Bob Los, Wesley Vermeer, Thom van Vliet en Kristian Knoop gewonnen hebben met het geanimeerde filmpje “Manifesto”.Wij als team zijn erg trots op dit resultaat. Dit was een afstudeer project en hierdoor zijn zij succesvol afgestudeerd! Mijn rol als Sound Designer in dit project was erg belangrijk. Ik heb alle soundscapes, geluid effecten en muziek gemaakt. Het was een moeilijk maar leerzaam project. Ik heb ervan genoten en de Animatie guys ook! Ik kan veel zeggen maar ik heb veel van hun geleerd. Ze een prettig team zijn om mee te werken!

 

Uit alle inzendingen voor de studentenwedstrijd van het Digital Playgrounds Festival werden drie animaties genomineerd voor de hoofdprijs. Daarvan waren er twee afkomstig van (oud-)GLR-studenten. Op vrijdag 23 november werd de winnaar bekend gemaakt: Manifesto. De animatie is vertoond op het festival. Naast deze eer ontvingen de winnaars een oorkonde en vrijkaartjes voor de komende drie festivals!